datona

Vragen? Bel 0516 423 338 | Openingstijden winkel

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

  Gevulde gereedschapswagens online samenstellen en kopen

  BTW vrije dagen

  Het overzichtelijk opbergen van al uw gereedschap is nog nooit zo eenvoudig geweest. Laat u eigen gereedschapswagen naar eigen wens in delen. Een robuuste vijlenset, schroevendraaierset en tangenset in de bovenste lade, en in de lade daaronder weer een goed gevulde doppenset met ratels. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos.

  6 artikel(en)

  per pagina

  Foto-tabel  Lijst 

  6 artikel(en)

  per pagina

  Foto-tabel  Lijst 

  De gereedschapswagens zijn voorzien van een handige zwenkwielen. Hierdoor verplaatst u uw gereedschapwagens met gereedschapsets door uw gehele werkplaats. U heeft vanaf nu altijd uw gereedschap dichtbij. Dit werkt niet alleen prettig, dit werkt ook nog eens efficienter. De compleet gevulde gereedschapswagens zijn gevuld met kwaliteits gereedschappen.


  Koop nu uw gereedschapswagen in combinatie gereedschapsets en gereedschapsmodules bij Datona.nl en geniet van een aantrekkelijke korting!

  De gevulde gereedschapswagens van Gereedschapskistenwinkel.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.7, gebaseerd op meer dan 20 klantbeoordelingen.

  Motor werkplaats

  Bezoek onze winkel

  Eerst zien, dan geloven? Kom naar onze winkel in Haulerwijk (Friesland). De specialisten helpen u graag bij het vinden van het juiste gereedschap.

  Turfsteker 49, Haulerwijk

  Ma t/m vrij van 08:00 - 21:00 uur
  Zaterdag van 09:00 - 17:00 uur

  loader